Betonvágás

Betonvágás korszerű technológiai háttérrel. Bízza ránk a nehezét!

Vágás gyémántszemcsés szerszámokkal

A vágógépek széles választéka lehetővé teszi akár nagy vastagságú szerkezetek, falak, födémek, padlószerkezetek vágását mm pontossággal. A legnagyobb géppel 1600 mm átmérőjű tárcsával egy oldalról 75 cm vastagságú szerkezet is átvágható.

Vágás gyémántos kötélvágóval:

Az előzőeknél is nagyobb, vastagabb szerkezetek ( hidak, gépalapok, hídfők, támfalak, tömbalapok, stb.) elvágását teszi lehetővé. A kötélhossztól függően bármilyen reális keresztmetszetű elem elvágható.

Tecnnológiai háttér:

Az épületek átalakításánál az egyik legnehezebb feladat a beton és vasbeton szerkezetek bontása, vagy bármilyen céllal történő megmunkálása. Különösen nehéz a feladat, ha egy szerkezet egyik része elbontásra kerül, a másik része pedig egyéb kapcsolódó szerkezetekkel együtt tovább funkcionál. A bontásoknál alkalmazott hagyományos technológiák hátránya, hogy rendkívül pontatlan, nehéz fizikai élőmunkát igényel, hosszú az átfutási ideje, nagy zajjal és porral jár, valamint a kapcsolódó szerkezetekben is keletkezhetnek károsodások.

Ezzel szemben a BOMA rendelkezik azzal a jelenleg ismert legkorszerűbb rezonanciamentes technológiával, amely az aktuális problémához igazodva megoldást jelent.

Bízza a nehezét ránk!